Zara Larsson sin dobbeltmoral imponerer ikke

Foto: Av Featureflash Photo Agency/Shutterstock

Dagbladet skriver at det reageres kraftig fra flere hold på milliardærenes pengerulling for gjenoppbygging av Notre-Dame etter brannen. Reaksjonene kommer blant annet fra de Gule vestene og Zara Larsson.

Zara Larsson? Hva har hun med dette å gjøre? Hun er en mangemillionær og artist som stikker nesa si frem overalt og prater som hun ikke eier nåla i veggen, og som at hun er en forkjemper for de fattige.

Skal du kritisere bør du selv bidra

Jeg har forståelse for at de Gule Vestene som skal representere folket reagerer på at milliardærer kan samle inn milliarder av kroner på kort tid til gjenoppbygging av en steinkirke, mens vanlige mennesker sliter mer og mer i hverdagen for å få endene til å møtes. Men at Zara Larsson skal kaste seg på denne bølgen kan ikke være annet enn ren og skjær populisme.

Larsson sier i sin tweet at det er så morsomt hvordan milliardærene forenes og hoster opp hundrevis av millioner til Notre-Dame i løpet av få dager, mens folk fortsatt ikke har rent drikkevann. Hun sier at dere kan fikse det, men dere bryr dere ikke.

Zara Larsson har så difinitivt råd til salt i grøten

I en annen artikkel i Dagbladet skryter Larson av hvordan millionene ruller inn på hennes egen konto i forbindelse med hennes egen musikkarriere. Hun makser kredittkortet sitt på 150.000 kroner i måneden på shopping. Det kunne vært interessant å vite hvor stor andel av pengene hun tjener som doneres til rene drikkevannskilder for folk som trenger dette.

Larsson hevder også at milliardærer sannsynligvis er det på bekostning av fattige mennesker. Da må man jo kunne spørre hvor mange mennesker som har blitt fattige på bekostning av hennes rikdom. Hun er kanskje ikke milliardær, men noen fattige må hun jo ha skapt med den teorien.

Man kan lese mer om Zara Larssons tvilsomme dobbeltmoral her

Har du innspill til artikkelen kan du legge igjen en kommentar under.

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *