XXL- ansatte får ikke lengre trene i arbeidstiden

Foto: Shutterstock

Det er kommet for en dag at ansatte i sportskjeden XXL daglig har hatt mulighet til å trene midt i arbeidstiden. Det er E24 som skriver om dette.

Les også: Selv XXL-sjefen burde gått kurs i bruk av sosiale medier

Alt de har måttet gjøre for å få lov til dette er å komme for sent til møter, glemme salgstallene eller omtale kundene som…ja…nettopp kunder og ikke gjester.

Gjorde de dette ble de belønnet med armhevninger i plenum. Det er synd at en slik avtale skal skrotes bare fordi noen late ansatte har dratt krenkelseskortet. Dette kun fordi de ikke har glede av denne avtalen selv. Noen har sågar sluttet på grunn av denne avtalen.

Bortskjemte og misunnelige er hva de er

At enkelte omtaler denne unike treningspakken gitt av arbeidsgiver for en fryktkultur viser bare hvor lite takknemlige og bortskjemte arbeidstagere i dagens jobbmarked er. Hvor mange andre private arbeidsgivere legger så til de grader til rette for sunnhet og helse på jobben? Gi meg gjerne et hint.

Har du kommentarer eller innspill til det jeg skriver er du hjertelig velkommen til å legge igjen en kommetar under eller på Facebook.

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *