Vy prøver å skremme parodikonto til stillhet

Foto: Vy

Det mye omtalte navnebytte til NSB har nådd et nytt bunnivå. Vy som de kaller seg nå har fått mye kritikk og tapt mye omdømme etter å ha brukt 280 millioner skattekroner på navnebytte og ny logo.

Les også: Kjært barn har nytt navn

Nå er de i ferd med å tape enda mer omdømme i sin iver etter å stenge ned en privat Twitterkonto som parodierer selskapet.

VG skriver om mannen bak denne kontoen som er blitt kontaktet av Vy sine advokater og som han mener prøver å skremme han til stillhet. Vy mener selv at parodikontoen misbruker logoen deres.

Dette er tullete Vy

Uavhengig av om dette er misbruk av merkevare eller ikke så er det Vy som taper enda mere omdømme ved å forfølge en tullesak som dette. De burde heller se på dette som reklame, ha litt selvironi og ikke sutre og misbruke sin enorme makt mot den vanlige mannen i gata på denne måten. Dette sender et dårlig signal, og denne oppførselen fungerer dårlig om det er merkevarebygging de satser på. Dette er uskyldig moro, og så lenge ingen tjener penger på dette blir Vy kun oppfattet som en brautende mobber om de fortsetter denne trakasseringen.

Litt selvironi må som sagt også Vy ha, men kanskje parodikontoen likevel er overflødig. Slik som Vy opptrer så er de jo en parodi i seg selv.

Legg gjerne igjen en kommentar under

Les også: Ja NSB. Det er kaldt i Norge om vinteren

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *