Verisure – En trygg partner i hverdagen

Annonse fra Verisure

Verisure har over 30 års erfaring som alarmleverandør i Norge, og er Norges ledende boligalarmleverandør. De har i dag over 240 000 kunder bare i Norge, og over 2 millioner kunder verden over.

Familien min har vært kunde av Verisure siden vi flyttet inn i ny enebolig i 2011. Vi har derfor vært med på mye av den utviklingen som har vært av dette produktet siden den gang, og sett hvor bunnsolid produktet er. Vi føler oss trygge med alarm fra Verisure, og vi vet at noen passer på huset vårt når vi er borte. Alarmen er koblet opp mot døgnbemannet vaktsentral, og vekterutrykning er inkludert i prisen.

Passer på huset for deg

Det som også er betryggende å vite er at Verisure også passer på huset når vi sover. Brannalarmen er alltid overvåket. Funksjonen skallsikring der dører og vinduer overvåkes mot innbrudd selv når vi er hjemme, har vi ikke tatt i bruk, men det er godt å vite at også den er der om vi skulle trenge den.

Det aller viktigste med denne alarmen er altså brannalarmen. Boligen er koblet opp mot vaktsentralen 24/7 og dersom en av røykdetektorene våre løser ut, så går alarmen rett til Verisure vaktsentral.

Dette fikk vi testet i virkeligheten en gang da det tok fyr hos oss. En diger nattsvermer landet rett på halogenpæra i stålampa vår. Pæra var varm og nattsvermeren tok fyr. Dette laget en god del røyk, som utløste en av røykdetektorene våre. Det tok ikke mange sekunder før Verisure var på tråden for å sjekke om de måtte sende brannvesenet. Det var jo litt komisk å fortelle at alt var under kontroll og at alle hadde det bra, bortsett fra en stakkars nattsvermer som aldri ville komme til å fly igjen. Jeg er faktisk litt i tvil om de trodde helt på denne forklaringen. Følte meg litt som en liten gutt som prøvde å bortforklare at han hadde lekt med fyrstikker. Poenget mitt er at med Verisure boligalarm får du en trygghet for både deg og familien, både når det gjelder brann og innbrudd.

Alarmsystem med innovative og smarte løsninger.

Jeg er en såkalt gadget freak, og jeg digger måten Verisure sitt alarmsystem kan styres av meg selv både på nett og i egen App på mobilen. De har en rekke komponenter som kan kobles til alarmsystemet. Du kan enten få disse montert av en installatør, eller du kan gjøre det selv. De har alt i fra bevegelsesdetektorer og røykvarslere, til vannalarmer og fjernstyrte smartkontakter. Dette vil jeg skrive mer om i en senere artikkel.

Ønsker du å bli kontaktet for et uforpliktende pristilbud fra Verisure, kan du følge denne linken.

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *