Vendela føler seg mobbet

Vendela Kirsebom ble ved Se og Hørs 40-årsjubileum i september 2018 kommentert som at hun kunne være sin kjærestes mor.

Les også: Hvorfor skal sidemål være valgfritt?

En sleivete kommentar med tanke på at det er en aldersforskjell mellom Pilgaard og  Kirsebom på 13 år. Selv om det er biologisk mulig er det veldig uvanlig at jenter blir mødre i en alder av 13 år. Antar derfor at kommentaren var klønete. Hvis ikke har vedkommende et veldig spesielt syn på når jenter skal bli mødre.

Det var ifølge VG Skuespiller Janne Formoe som stod bak spøken. Dette synes ikke jeg er noe å bli såret over. Jeg synes heller ikke det er noe å beklage. Det inntrykket jeg har av Formoe er alt annet enn usympatisk. Jeg tror kommentaren var ment som humor og en morsom greie, og den var ikke ment å være ondskapsfull. At det spøkes litt uskyldig om aldersforskjell synes jeg er greit

Er man kjendis er dette innenfor og noe man bør tåle synes jeg, men igjen så er vi alle forskjellige, så min mening teller lite her.

Har du meninger om saken kan du legge igjen en kommentar under.

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *