Utfordringen gikk til helvete

Jeg har kviet meg for dette. Gruet meg til å si det som det er, men min 90 dagers utfordring har gått til helvete.

Av grunner som jeg ikke vil gå inn på her så gikk utfordringen rett vest allerede i slutten av april, men jeg har ikke sagt noe om det da jeg har kviet meg for det og ikke villet innsett at ting har gått som det har gått.

Uansett så er jeg bare et menneske, men jeg kommer til å ta opp igjen denne tråden veldig snart. Livet kom i veien denne gangen, men ingen grunner skal egentlig kunne komme i veien for trening og investering i helse ,så jeg må bare samle meg litt og komme sterkere tilbake.

Så stay tuned for en ny 90-dagers utfordring veldig snart.

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *