Trollet som sprakk

Foto: Skjermdump Twitter

Jeg synes det ble veldig stille fra en av politikkens største mobbere på Twitter plutselig, men så oppdaget jeg at jeg var blitt blokkert.

Les også: Politikere som hetser er de verste

En eller annen gang mellom nå og da jeg la ut min siste MDG kritiske artikkel har en av Norges mest ivrige taststurkrigere blokkert meg. Ganske ironisk med tanke på at fyren da beviser at han ikke tåler kritikk selv, og at han ikke tåler en brøkdel av den hets og mobbing som han utsetter andre for daglig.

Det er komisk, men også litt skummelt å tenke på at en politiker som skal jobbe for folket har en slik barnslig oppførsel. Dette faller for sin egen urimelighet og viser bare nok en gang at det finnes dårlige politikere helt uavhengig av politisk ståsted.

Les også: Anne Brith legger ned bloggen – En ærlig reaksjon på hets eller et PR-stunt?

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *