Test av Nespresso VertuoPlus – Unboxing

Jeg gjorde som så mange andre på Black Friday. Jeg lot meg friste av et godt tilbud.

Jeg har vurdert kapselmaskin i lengre tid og nå slo jeg til.

I dag kom maskinen i posten. Dette er en Nespresso VertoPlus, som er en av mellom-modellene på privatmarkedet til Nespresso. Selve maskinen lå i en lite jålete pappeske som var pakket i en enda mindre jålete pappeske for transport.

Greit oppsett

Utpakkingen gikk greit. Det var mye løs isopor som måtte støvsuges bort, men ellers ingen problemer eller overraskelser. Strømledningen var akkurat litt for kort til at jeg kunne plassere den akkurat der jeg ønsket, men jeg fant en løsning. Maskinen var eksepsjonelt lett å sette sammen. Det eneste som måtte settes på plass var vannbeholderen, og det gikk lekende lett.

Så var det bare å plugge i støpselet og se hva som skjedde. Etter å ha lest i bruksanvisningen i 2 minutter, var det bare å sette i gang. Lokket der kapselen skulle sitte går opp av seg selv ved et lett trykk under. Kapselen plasseres i en nedsenkning under lokket. Så er det bare å trykke lett på lokket som da går ned igjen av seg selv, og deretter trykke på knappen på toppen for å starte brygging av kaffe.

Det følger med en eske med smaksprøver slik at man kan smake seg frem til en kaffe man liker og ønsket mengde.

Strekkodestyrt mengderegulering

Denne maskinen leser strekkoder, og vet derfor selv størrelsen på kapselen du legger inn, samt hvor mye vann den skal bruke. Jeg valgte den største kapselen og bryggetiden var på rundt 2 minutter. Det jeg virkelig liker med denne kapselmaskinen, er at den lager en hel kopp med kaffe om du ønsker, og ikke bare fingerbøl. Du får kapsler i flere forskjellige størrelser som maskinen leser og lager alt fra små espresso porsjoner til store kopper med kaffe. Alt styres av strekkoden på kapselen du legger inn.

Siden smaken er som baken også når det gjelder kaffe, skal jeg ikke gå inn på dette i denne testen, men kaffen var luftig og skumaktig, og det får frem en ekstra fyldig smak som jeg personlig liker godt.

Når prosessen er ferdig er det bare å åpne kapselokket igjen, så kastes den brukte kapselen automatisk ned i en beholder på baksiden av maskinen. Dette er uten tvil en “plug and play” maskin og man er i gang nesten umiddelbart.  

Så er det bare å lage seg en profil hos Nespresso og bestille kaffekapsler.

Fortsettelse følger.

Hor mange stjerner vil du gi produktet?
[Total: 1 Gjennomsnitt: 4]

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *