Telenor-selgere hevdet at Ice er bygd av en russer

Kreativ markedsføring av eget varemerke førte til at en eller flere selgere av mobilabonnementer for Telenor tok seg den frihet å pynte litt på sannheten.

Les også: Å si «Fuck jøder» er helt lovlig

E24 skriver at Norges største mobiloperatør Telenor i flere år har vært i søkelyset for flere forhold som både tilsynsmyndigheter og konkurrenter har funnet kritikkverdig eller ulovlig.

Da flere kunder av mobiloperatøren ICE ble ringt opp og forsøkt kapret, ble de blant annet fortalt at ICE var bygd opp av en russer og at de hadde «russisk dekning». Nå synes ikke jeg at en russer i seg selv er et problem når det gjelder hvem som står bak en vare eller tjeneste som fungerer bra. Han kunne vært svensk for min del, så hvorfor dette argumentet ble brukt for å få kundene til å bytte operatør skjønner jeg lite av. Har heller ikke hørt at dekningen i Russland er spesiell.

Det er vel ingen tvil om at Telenor har litt å rydde opp i her og at det å sette bort markedsføringen og salget av produkter til useriøse telemarketing-selskaper kan være å gamble med sitt eget varemerke.

Du kan lese hele saken her

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *