Sylvi Listhaug provoserer atter engang

At Sylvi Listhaug (Frp) provoserer mange ved sine hardtslående kommentarer, og sin direkte væremåte er ikke noe nytt. Men nå provoserer hun enkelte politiske motstandere kun ved rett og slett å ikke være tilstede på samme sted som dem selv. Snakk om å bli stemplet som kronisk provokatør. Det blir liksom galt uansett.

Dagbladet skriver om Listhaugs stadige skofting  av møter i helse og omsorgskomiteen som hun leder. Dette har ikke falt i god jord hos hennes politiske motstander og komitemedlem Kjersti Toppe (Sp) Hun har nå sett seg lei på, og er meget provosert over den tidligere justisministerens fravær fra komiteens arbeid.

Kjersti Toppe, Senterpartiet, Hordaland

Hun er faktisk så provosert over å se at Listhaug til stadighet velger å være ute blant folket i stedet for å sitte i komitemøter bak lukkede dører, at hun mener at Listhaug  har frekkhetens nådegave når hun dømmer maten som blir servert til eldre nedenom og hjem siden hennes egen regjering angivelig ikke har gitt ei krone til å bedre maten.

Toppe mener altså at komitemøter er viktigere enn å møte folket man styrer over på deres egen arena. Etter min mening er det Toppe som har frekkhetens nådegave som ikke gidder å høre på folket, men heller lar seg provosere over sine politiske motstandere. Men igjen så er vel dette en typisk reaksjon når man ikke har bedre politikk å komme med selv. Da er angrep beste forsvar, og en fantastisk måte å dekke over sin egen udugelighet på.

Selv setter jeg pris på politikere som engasjerer seg lokalt, og som er der folket er. Hvis slikt provoserer Toppe bør hun vel heller gå litt inn i seg selv og rydde opp i sine indre ganger.

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *