Sophie Elise ut av «Skal vi danse»

EKSTRA EKSTRA EKSTRA EKSTRA

En stor tragedie har truffet landet vårt. Sophie Elise Isachsen trakk seg fra «Skal vi dane» og dette kom som stort sjokk på hele landet. Sjokk-exit kan man lese på TV2. Man kan ikke åpne en avis uten at dette er forsidestoff som er klistret ut over hele siden.

Hva gjør vi nå? Er dette slutten?

Nå har 25% av deltagerne i «Skal vi danse» enten trukket seg eller blitt kastet ut. Det begynte med Frank Løke som ble kastet ut på grunn av Borat trusa si. Kort tid etter trakk Aune sand seg fordi han selv mente han ikke var god nok, og han ga plassen sin til den utstemte Amalie Snøløs. Dette var et svik mot alle de som hadde stemt på han.

Nå det ble altså sjokk-exit for Sophie Elise. Hun skylder på en kropp som ikke vil mer og syken, og det at hun er vant til å aldri ha det helt bra i livet. Hun skylder på negative kommentarer selv om de fleste av den var positive. Hun skylder egentlig på alle de dagligdagse tingene i livet som alle må igjennom men som tydeligvis treffer henne hardere enn andre.

Jeg skal ikke si «skjerp deg» eller «get over it» men Sophie Elise har etter min mening en egen evne til å få sine følelser til å bli noe mye større og tabloid enn det de egentlig er. De fleste av oss har vonde tider i livet, men hun drar vanlige dagligdagse problemer til et nytt nivå. Gir dette flere treff på bloggen hennes?

Jeg ønsker uansett Sophie Elise alt godt videre og jeg håper virkelig at hun finner ut av ting. Flink til å danse er hun i hvert fall så dette var synd.

For øvrig mener jeg at «Skal vi danse» ikke lengre er en konkurranse der man kan stemme på deltagerne, men mer en danseskole med stort frafall. Er dette slutten?

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *