Småbarnsforeldre i elbil er de verste…

Grådige og bortskjemte småbarnsforeldre er noe av det verste som finnes. De tror de har en slags førsterett på alt i verden, og at de kan tilgis for alt det de gjør ute i det offentlige rom…

Aftenpostens Jonas Brenna skriver:

De boltrer seg i frynsegoder og støtteordninger barnløse bare kan drømme om. Likevel skal småbarnsforeldrene ha mer.

I artikkelen om grådige og bortskjemte småbarnsforeldre legger ikke Brenna skjul på hva han mener om småbarnsforeldre og deres kravstorhet. Han skriver om gullkantede barn, og om hvordan staten bruker dine og mine skattepenger til å finansiere gullkantede ordninger slik som fødselspermisjon, barnetrygd, kontantstøtte, minstepris i barnehage, diverse skattefradrag og ti ekstra sykedager pr. år. 

Ikke nok med det. I tillegg kommer unnskyldninger som kan få foreldrene hjem fra jobb, og ut av møter før de er ferdige, fordi de må hente barn i barnehagen. Det er rett og slett skamløst. Mens andre barnløse må sitte møtene ut, kan småbarnsforeldre bare reise seg og gå et kvarter før møtet er slutt, bare fordi de skal hente unger i barnehagen!

Enda skal de ha mer!!!

Jeg blir rett og slett kvalm av å lese dette. Småbarnsforeldre er det verste som finnes. De er en fare for miljøet, og de driter i at andre også skal forsøke å eksistere på denne kloden. Nå har jeg hørt rykter om at de krever en ekstra ferieuke og subsidiering av elbiler også. Elsykkel er liksom ikke nok for dem. Hva blir det neste. Betalt ferie på statens regning?

Det eneste som er verre enn småbarnsforeldre, må være småbarnsforeldre i elbil. Da er ringen sluttet og ingen liker deg…der du snylter i vei.

Nei. jeg gjør som Brenna og stiller meg bak de barnløse og homofile. Dette er i det minste en gruppe mennesker som får landet til å gå i motsetning til snørrtørkende basillspredere som bare vil ha mer. Burde forbys hele greia.

Hilsen småbarnspappa med elbil

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *