Onkel Sofus – Mitt alter ego

Onkel Sofus

Møtt onkel Sofus, min åndelige dobbeltgjenger.

Onkel Sofus er en bestemt mann. Han har klare meninger om det meste. Han er prinsippfast. Han er sta, men rettferdig. Du kan ikke bare slenge en påstand ut i lufta ubegrunnet uten at onkel Sofus er der og arresterer deg om han føler for det.

Det bor en slik onkel i de fleste av oss. Min onkel heter Sofus. Han skal få slippe til, og være artikkelforfatter og moralens vokter i alle innlegg hvor jeg føler for det. Onkel Sofus jobber direkte under meg. Han er en lojal medforfatter og skribent og vi er 100% enige i alt.

Ta godt imot onkel Sofus

Les også: Ungdommens streik for miljøet dagen derpå

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *