Nei Grande – Trakassering er ikke kunst

Kulturminister Trine Skei Grande (V) går hardt ut i media og forsvarer Black Box teater og deres «kunstnere» etter at de ble anmeldt for trakassering fordi de lå i buskene og smugfilmet huset til blant annet Justisminister Tor Mikkel Wara (FrP). Hun skyter seg selv i foten ved å komme med slike utspill.

Les også: #Metoo – Tisynet for høy moral

Trine Skei grande virker for meg som en av de mindre troverdige politikerne etter sexskandalen der hun hadde seg med en 17 åring på et jorde. Likevel er hun landets kulturminister og det hun sier, gjør og hvordan hun opptrer skal tas på største alvor.

Forsvarer mulige kriminelle handlinger

At hun nå går ut og forsvarer Black Box teater for måten de har sjikanert og trakassert folk i deres hjem, for så å bruke materialet i et teaterstykke som stempler de involverte som rasister er rett og slett veldig spesielt. Selv om det ikke er bevist, er det stor sannsynlighet for at det har foregått ulovlige handlinger fra Black Box sin side. De har tross alt vært siktet. At en politiker kan gå ut å forsvare dette er helt utrolig.

Det virker som at Trine Skei Grande har fått frikort i alt hun gjør og foretar seg, og jeg skjønner ikke hvorfor. Hvis noen bosetter seg i buskene utenfor hennes hjem og med full statsstøtte filmer alt hun foretar seg tipper jeg pipa får en annen låt.

Har du meninger om saken. Skriv i kommentarfeltet under.

Les også: Trine Skei Grande – Er på jordet…igjen

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *