NAF på populistisk elbilferd

Friervideo fra NAF. Kan også kalles helgardering. Alle skal med.

NAF Setter syklister og bilister opp mot hverandre.

Norges Automobil-Forbund har i mange tiår kjempet bilistenes sak. De har tidligere vært den trauste og trygge organisasjonen som alltid har vært fremme på TV, og forsvart bilistenes rettigheter, og aktivt kritisert tiltak som går på bekostning av bilen.

Det var før

Interne intriger og uenighet om veien videre, har gjort NAF til en organisasjon som taler alt annet enn bilistenes sak. De har aktivt gått ut og støttet økte bomavgifter, bilfritt sentrum og tilrettelegging for syklister på bekostning av bilister. Dette har ført til en medlemsflukt fra organisasjonen som de nå ser ut til å ta innover seg.

Hva gjør man da?

Jo. Man gjør som politikerne. Man staker ut en kurs man tror velgerne, eller i dette tilfellet medlemmene vil like, og sier det man tror de vil høre. Vi vet jo alle at både elbiler og sykler er i vinden for tiden, så hvorfor ikke slå to fluer i en smekk. Da vil nok medlemmene igjen strømme til.

Vi er ikke dumme NAF. Vi ser hva dere holder på med. Å sanke medlemmer for medlemstallets skyld, er ikke å jobbe for medlemmene. Et forsøk på å sette bilister og syklister opp mot hverandre, slik det er gjort i videoen over er heller ikke et sjakktrekk. Morsomt er det da.

Syklistene og bilistene har allerede sine organisasjoner som jobber dedikert for dem. Dere er 20 år for sent ute, og denne populistiske kursen dere har staket ut ved å prøve å gjøre alle til laks, er det bare å gi opp. Jobb heller for bilistene som en felles gruppe, slik dere har gjort før, og kutt ut det frieriet dere driver til syklistene. Da vil NAF igjen bli den ekte og trygge bilorganisasjonen som NAF en gang var. Det vil gi medlemmer og penger i kassa på en verdig og ærlig måte, til videre kamp for bilen.

Lykke til.

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *