Mystisk hvitt fenomen lammer Østlandet

Østlandet ble i natt og i morgentimene rammet av et mystisk hvitt fenomen. Der bakken tidligere hadde vært grønn og asfalten hadde vært grå, var alt nå tullet inn i et hvitt kaldt stoff. Et slags kaldt og glatt belegg.

Dette stoffet fortsatte å fylles på der det falt i store flak ned fra himmelen. Stoffet gjordet at bilene ble ustyrlige, køene lange og ulykkene mange. Det var rett og slett vanskelig for folk flest å komme seg på jobb.

Sentrale myndigheter hevder å ha advart om at dette hvite og kalde stoffet vil komme i flere dager allerede, men for folk flest var begynnelsen på dagen i dag et sjokk, og forundringen og fortvilelsen over tingenes tilstand var ikke til å ta feil av. Selv kollektivtrafikken så ut til å bli fullstendig overrumplet av dette merkelige fenomenet.

Hvordan har myndighetene tenkt til å ta tak i dette. Vi bor i Norges rikeste land og betaler vår skatt, så er det slik staten skal ta vare på oss!

Dette var en av mange kommentarer fra desperate bilister i morgentimene i dag. Hva dette hvite kalde stoffet eller belegget bestod av er det ingen som har kunnet svare på, men en ting som er sikkert er at det forsvant like fort som det kom.

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *