Miljørealister er rasister

…og Frp-folk lukter dritt

Skal man tro alt man leser om miljø og politikk, så er alle som bryr seg om miljøet sosialister, og de er for fri innvandring, mens miljøskeptikerne er høyrepopulister som er redd alle utlendinger og de er islamofober, homofober osv.

Les også: Politikere som hetser er de verste

Sosiale medier skjuler mye rart

Sosiale medier er en rar greie. Jeg har eksperimentert litt med denne greia en stund nå, og jeg må helt ærlig si at jeg holder på å bli litt smågal. Spesielt er Twitter et sted der du virkelig får stemplet i panna om du møter de rette personene. Det gjør du fort.

Jeg er usikker på om det er Twitter sine egne logaritmer eller jeg som har trykket på feil knapper, men hos meg så overøses veggen med sykkelelskende miljøfanatikere, som hater bilen, og alle som kommer i deres vei. Det kryr av folk  som hater alle som stemmer Høyre eller Fremskrittspartiet, og da mener jeg virkelig hater. De har ekstremt spisse og sarkastiske tunger, som virkelig gir både bilister og disse «høyrepopulistiske» partiene det glatte lag.

Jeg stakk hånden i vepsebolet

Jeg har kastet meg på et par av diskusjonene, mest for å se hva som skjer hvis man stiller seg delvis uenig i saker som bilfritt byliv og totalfredning av ulv, og hvis man sier at Høyre og FrP er bra osv. Jeg er ikke motstander av et bilfritt byliv, men jeg er ganske uenig i hvordan målet skal nås, spesielt i Oslo.

Når jeg ytrer dette, ved å dele egne innlegg blir jeg stort sett outet, men slenger jeg meg inn i en diskusjon, er det ikke måte på hva for en lite opplyst tulling folk mener jeg er. Stort sett så er det  en overrepresentasjon av syklister og MDG folk som kaster seg over meg og et par andre stakkarer som prøver å argumentere.

Er det ikke rom for meninger i denne klanen av bedrevitende miljøfanatikere? I deres øyne er jeg styggen sjøl og roten til alt vondt i verden. Dette selv om jeg kjører elbil. Jeg har av enkelte fremtredende politikere og et hylekor av følgende disipler virkelig fått passet mitt påskrevet. Denne gjengen lever i et ekkokammer, der andres meninger trykkes ned og vekk uten at man engang vurderer om det kan være poenger i motargumentasjonen. De er høye på seg selv og arrogante som få.

Meg først!

Buhu!!! Det er snø i sykkelfeltet. Hvorfor er det ikke måkt, sånn at jeg kan sykle der jeg vil? Hvorfor parkerer folk i sykkelfeltet når de skal besøke familiegraven på julaften? Kan dere ikke bare ta T-banen? Meg, meg, meg!!!

Jeg ser på meg selv som en gjennomsnittsperson med et gjennomsnittlig forhold til miljøet. Jeg er usikker på om miljøendringene er menneskeskapte, men jeg er ikke villig til å ta sjansen på at de ikke er det, med de konsekvensene det ville være å ikke foreta seg noe. Jeg mener selv at jeg gjør en forskjell ved å kjøre bil med elektrisk fremdrift. Så kan jo dette også diskuteres til den store gullmedaljen. Jeg kjøpte ikke elbilen først og fremst på grunn av miljøet, men i et miljøperspektiv spiller mine intensjoner ingen rolle.

Jeg ser at sånne som meg av disse miljø og sykkelfantastene på facebook blir fremstilt som miljø fornektere. Miljøfornektere blir også sammenlignet med høyrepopulisme og fremmedfrykt. Jeg synes det er morsomt at disse såkalte “tolerante” kan stemple meg som høyreekstrem fordi jeg ikke elsker ulv, eller er enig i MDG sin politikk? Jeg er da automatisk en hater. Kan du se sammenhengen?

Hvor er logikken og hvem er egentlig disse såkalte tolerante?

Det verserer en gammel artikkel i dette ekkokammeret der forskning viser at folk flest er positive til ulv, også i sine nærområder. Dette er et bibelsitat for denne fanatiske gjengen, og mine argumenter mot ulv blir slått i bakken av en undersøkelse som tydeligvis ikke har spurt folk flest, og som har gått ut på dato for lenge siden.

De jeg har snakket med som bor i nærheten av der ulven er, har aldri blitt spurt. Jeg tror de færreste av deltagerne i demonstrasjonstoget mot ulv nylig hadde blitt spurt heller. Men de beviste sågar at denne undersøkelsen ikke holder mål i dag. Det har ingenting å si for ekkokammeret på Twitter for statistikken sier noe annet. Dessuten var det bare bondetamper som demonstrerte…hei vent. Det er jo disse som bor på landet?

Les også: De største nett-trollene er ulvetilhengere, syklister og miljøfanatikere

Twitterkrigerne kommenterte den høye deltagelsen i demonstrasjonstoget mot ulv med at «det er nok fullt på utestedet Scotchman i kveld». «Hillbillys på chartertur til Oslo». Totalt usaklige kommentarer fra et ekkokammer som mangler argumenter, men som tviholder på seg og sitt, og fullstendig mangler evnen til å sette seg inn i andres situasjon. Bønder er visst også noe herk i følge dem. Hva skal man foresten med bønder? Kjøtt er jo ut, og grønnsaker dyrker man på hustakene i sentrum.

Faceboogrupen, Ja til bilen, en gruppe som setter et kritisk søkelys på byrådets styresett i Oslo, hadde for en god stund tilbake en uheldig hendelse der et medlem hadde kommetert og sammenlignet kampen mot bilen i Oslo med jødeutryddelsen under andre verdenskrig. Selv om innlegget i følge, Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo, ble slettet av moderator i løpet av få minutter, hadde noen klart å lage skjermdump av kommentaren, og i vesntrevridde miljøer brukes fortsatt dette slettetde innlegget for alt det er verdt, mot det såkalte hatet fra høyresiden. Litt rart at de samme menneskene går i demonstrasjonstog til støtte for ulven, og skriver plakater der de sammenligner jødeytryddelsen med skyting av ulv. Ingen av de samme personene har kastet seg over dette bildet.

Les også: Ja til bilen – En gruppe for bilister flest eller en syte og klagegruppe?

Foto: Skjermdump fra en såkalt tolerant på Twitter

Tror jeg dropper Twitter

Min politiske tilhørighet skal jeg ikke si noe om her, men kaster jeg meg inn i diskusjoner rundt Høyre og Frp, så bør jeg være enig i totalt usmakelige utsagn om at at Frp velgere lukter dritt, og at de bør fratas muligheten til å få barn. Dette er helt syke påstander, og minner sterkt om hatet og antisemittismen som rådet før og under 2. verdenskrig.  Å argumentere mot disse totalt smakløse påstandene, utløser et vepsebol av en annen verden, og du skal være god for å klare å følge med på alle beskyldninger som hagler mot deg fra alle kanter. Hva var det egentlig som traff meg?

Foto: Skjermdump fra en såkalt tolerant på Twitter

Det er ingen tvil om at hatet fra ytre venstre er på sterk fremmarsj, og selv om mainstream media fortsatt er nøkterne i sin beskrivelse av problemet, er det ingen tvil om at folk blir mer og mer oppmerksomme på fenomenet. Jeg er ingen Twitterfan, men bruker det for å promotere bloggen. Det blir nok med det heretter. Det tar så mye tid. Tastaturkrigerne sitter klare. Ekstremister finnes både til høyre og venstre, og fordommene sitter løst i begge leire, men jeg holder en knapp på at venstrektrimistene er overlegne når det kommer til hatfulle ytringer på internett.

Les også: Elbilister er fortsatt egoistiske, gjerrige idioter og snyltere

Du vil også kanskje like

2 thoughts on “Miljørealister er rasister

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *