Miljøpartiet De Grønne setter penger foran miljø

Nå er det bevist at dagens byregjering i Oslo setter penger foran miljø.

Dagens styre i Oslo består av Arbeiderpartiet, Miljøpartiet De Grønne og Sosialistisk Venstreparti med partiet Rødt som støtteparti. MDG som ligger under sperregrensen i resten av landet, er et parti med ekstremistiske holdninger til Miljø, og de har et liberalt syn på lette narkotiske stoffer slik som marihuana og hasj.

MDG river ned det andre har bygget opp

MDG har fått frie tøyler med sitt ekstreme miljøsyn i Oslo, og har med støtte fra AP, SV og Rødt herjet med Oslo i miljøets navn siden de kom til makten i 2015. Bil er byregjeringens fiende nr 1. Bilen skal bekjempes for enhver pris. Alt som har mer enn 2 hjul og har motor skal utryddes. De har også ødelagt mye av elbilsatsingen som det forrige bystyret gjennomførte, ved å fjerne allerede etablerte elbilplasser med ladeinfrastruktur med argumenter som at elbiler tar også plass.

Det ironiske i situasjonen er at MDG som kjemper frem sykkelen for enhver pris, gir økonomisk støtte til innkjøp av varesykler som tar mer plass enn en liten bil, og som også har lov til å kjøre på fortauet og i gågater. Forstå det den som kan, men se deg for før du som fotgjenger tar et steg til siden. Det kan fort bli det siste du gjør.

Byrådet gir støtte til slike transportsykler fordi de mener at bilen tar for mye plass. 

MDG er Ikke nødvendigvis for miljøet

Nettavisen skriver at byrådet er i mot utbygging av E18 fordi dette vil gi mindre trafikk i Oslo. Dette gjelder gigantprosjektet E18 Vestkorridoren. I et forslag til ny høringsuttalelse fra Byrådet i Oslo, gir byrådsleder Raymond Johansen (Ap) og miljøbyråd Lan Marie Berg (MDG) et større innblikk i nøyaktig hvorfor de ikke ønsker at veien skal bygges.

Fra tidligere er vi kjent med at byrådet har brukt argumenter som at en ny E18 vil skape økt biltrafikk, høye bomkostnader og at veien vil gjøre det vanskeligere å nå klimamålene som Oslo har satt seg. Alt i miljøets navn der altså.

Nå begynner pipa å få en annen låt og sannheten kommer frem

I virkeligheten så er det økonomi som styrer meningene til byrådet i denne saken. De hevder at utbyggingen og nye bomstasjoner tett opp til bomstasjonene til Oslopakke 3 vil føre til redusert trafikk grunnet kostnadene for å kjøre der. Dette vil gå ut over inntjeningen til Oslopakke 3 som nettopp kommunen er økonomisk ansvarlig for.

JA du hørte riktig. MDG og co. er redde for at nye bomstasjoner i Bærum vil føre til mindre trafikk gjennom bomringen i Oslo. Dette vil igjen føre til at inntektene for Oslopakke 3 som kommunen er ansvarlige for vil bli mindre.

God dag mann økseskaft

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *