Mads Hansen har absolutt noe på spellemannprisen å gjøre

Den tidligere fotballspilleren Mads Hansen som nå har blitt artist og Influencer, gjorde seg upopulær blant en del bloggere da han kom med kritikk av retusjering av bilder og fikseringen på perfekte kropper blant en del influencere.

Han toppet denne kritikken da han ga ut låten, Sommerkroppen, som er en ironisk låt om plastiske operasjoner og det å kjøpe seg en fin kropp. Låta ble raskt den mest spilte i fjor, og den er nominert til årets låt av juryen i Spellemannprisen.

Hansen sier ydmykt til NRK at han ikke fortjener å bli nominert, og at han er en tonedøv fisk på tørt land der han står blant folk som kan det å lage musikk, noe han hevder å ikke kunne.

Mads Hansen. Du kan ikke ta mere feil. Du har absolutt fortjent denne prisen. Du har laget en låt som har et viktig budskap. Du har brukt musikken til å spre dette budskapet, og det er jo nettopp det musikk handler om. At du ikke kan lage musikk selv har du løst fint ved å engasjere folk som kan det. Det er mange kjente artister som ikke hadde kommet dit de er i dag uten god hjelp fra andre musikere.

Len deg tilbake, vær stolt av og kos deg med å ha blitt nominert. Jeg heier i hvert fall på at du vinner!

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *