Lyseren Strandpark

Turen denne gangen gikk til Lyseren Strandpark. Dette er en liten idyll kun 30 minutters kjøring fra Oslo.

Les også: Langfredag i Etterstad kolonihager

Lyseren er en innsjø som ligger i Spydeberg kommune i Østfold samt Enebakk kommune i Akershus. Lyseren var i en mannsalder et viktig feriehjem for industriarbeidere fra hovedstaden. Lyseren Strandpark ligger på Akershussiden i Enebakk.

Stedet har i en rekke år forfalt, men området er nå under utvikling. De gamle hyttene erstattes med nye og Lyseren Strandpark har en rekke sommer- og helårshytter og leiligheter til salgs.

Det var her 2018 sesongen av Sommerhytta ble spilt inn. Bilde under viser to av hyttene som var med i innspillingen. Hytta til venstre var vinnerhytta.

Det gamle velhuset har sett sine bedre dager, men det skal ifølge megler pusses opp og bli et samlingspunkt i hytteparken.

Den gamle hengebrua over til Nosa er en liten opplevelse i seg selv.

Har du lyst til å ta en titt på denne vakre naturperlen og kommer fra Oslo,  Kjører du E6 mot Gøteborg, tar avkjøring 27 til Rv155, følger Rv155 til Nosaveien og følger Nosaveien til nr. 252.

Kommer du fra Lillestrøm kan du kjøre Fylkesvei 120 mot Elvestad, Ta til venstre inn på Nosaveien og følger Nosaveien til nr. 252

Under kan du se flere bilder fra Lyseren strandpark

Ønsker du mer informasjon om Lyseren Strandpark kan du trykke her

Del

Du vil også kanskje like

One thought on “Lyseren Strandpark

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *