La Giske være nå

Foto: Stortinget.

Noen kvinners vrede er vanskelig å stagge, men nå må det da snart være nok.

Les også: Når fagforbundet blir overgriperen

Trond Giske (Ap) var den store snakkisen i fjor, med sin noe kontroversielle stil og lag med damene. Dette var et høyaktuelt tema og ble en av de store #metoo skandalene i norsk politikk. Giske måtte ta en pause fra politikken. Nå er han tilbake og vreden hos mange av de samme kvinnene har våknet til liv igjen.

Jada. Mannen har nok oppført seg klønete, men nå synes jeg det er på høy tid at dette legges på hylla og at man går videre. Det må være mulig å bli ferdig med en sak. Hvorfor er det på død og liv så viktig å få kneblet og veltet mannen ut i søla nok en gang?

I krig og maktkamp er alt lov

Vi vet alle at at dette egentlig dreier seg om maktkamp og kamp om posisjoner innad i Arbeiderpartiet, mer enn mangel på tillit og det å  finne rettferdighet for varslerne. Det har det siste døgns nyheter angående en bekymringsmelding fra Fagforbundet og deres uttalelser i forbindelse med dette vist. Det å uttale seg slik som de gjør uten å vite hva som egentlig har skjedd, sier mye om Fagforbundet. Pressen har også gått fem på her og laget storm i et vannglass. Det er altså ikke en gang kvinnen selv som har varslet dette, men en person som hadde sett videoen på nettet.

På NRK kveldsnytt torsdag kveld, leste nyhetsankeret  opp følgende sitat fra kvinnen:

Videoen ser verre ut enn det var. Det var ikke noe mer enn en dans. Det var vi som tok kontakt med han, ikke omvendt. Det var ikke noe annet enn hyggelig tone. Vi opplevde det som uproblematisk og greit.


Se videoen og døm selv.

Se også Trond Giskes egen versjon av saken på Facebook:

Det er snart valg igjen, og jeg håper og tror at disse “forsmådde” og maktsyke kvinner og menn snart skjønner at de ødelegger for partiet sitt ved å holde på sånn.

Livet går videre. Godt valg når den tid kommer.

Har du synspunkter eller kommentarer i saken. Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet under.


Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *