Jeg tar utfordringen

Da er dag 1 av Ferdig Snakka 90 dagers utfordring unnagjort, og jeg er i gang. Jeg har ikke fått noen indikasjon på at flere har hoppet på utfordringen og blitt med, men kanskje jeg likevel har hjulpet noen i gang, eller i det minste vært med på å motivere. Det hadde vært hyggelig.

Uansett. Jeg måtte innse at distansemålet mitt var litt vel ambisiøst og litt langt ut i det blå for å faktisk kunne klare det og samtidig ha en familie. Jeg var helt utslitt og etter en halv times løping og 3 og ½ kilometer så måtte jeg gi meg. Derfor har jeg trukket 50 kilometer fra det totale målet mitt og det er nå på 150 kilometer på 38 treningsøkter.

Man må jo lære å kjenne sine begrensninger og skulle jeg likevel klare det opprinnelige målet er jo det bare en bonus.

Du kan se målene og følge resultatene mine på denne siden.

Heia Espen!!! 🙂

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *