Ja NSB. Det er kaldt i Norge om vinteren.

Jeg hørte på radioen at NSB nok en gang sliter i kulda.

Les også: 100.000 kroner i julebonus

Folk står som sild i tønne på togene i østlandsområdet fordi avganger kjøres med kraftig redusert kapasitet.

NSB skylder på kulda, som gjør at de ikke klarer å koble togsettene sammen. De må da reise avgårde med halve togsett. Ikke ser det ut til at de kan få gjort noe med det heller, da de visstnok ikke kan starte dette arbeidet tidligere om morgen, slik at de har bedre tid til å koble togsettene sammen før avgangene.

Det er kaldt i Norge om vinteren

At det er kaldt om vinteren i Norge burde også NSB vite og ta høyde for. Å bruke dette som unnskyldning for at kapasiteten ikke kan opprettholdes er rett og slett for dårlig. Vi tvinges over på kollektivt i Oslo-området av miljøhysteriske og avgiftskåte politikere. Da er det uakseptabelt at NSB ikke klarer oppgaven de er satt til med å frakte folk til og fra jobb og skole. Det burde ikke komme som noen overraskelse at vinteren er kald.

Det er tydelig at det spekuleres i at vinterne blir varmere, og billigere utsyr som ikke tåler kulde. Det er jo da et paradoks at eierne av NSB (politikerne) skal ha oss til å reise mer kollektivt for å unngå nettopp varmere vintere og klimaendringer, mens de spekulerer i billigere utstyr og varmere vintere.

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *