Intuitiv og fremtidsrettet vaktmester søker nye utfordringer

Foto: Skjermdump fra Facebook

Bildet over har blitt delt flittig i sosiale medier i det siste. Spesielt i de fora der folk er “skeptiske” til elbiler har dette vært som bensin på bålet. Det er ikke så mye som skal til i de miljøene.

Skal man dømme ut i fra den siste kommentaren til denne vaktmesteren, så var han nok sterk motstander av bredbånds-internett da dette kom også. Var det opp til han, ville nok beboerne sittet med oppringningsmodem enda. For han har jo fortsatt skrivemaskin med kulehode og rettetast selv.

Han har jo ikke fått installert tappetårn for øl i boligen sin heller.

Med slike holdninger og med så lite kjennskap til eiendomsdrift og verdisetting på boliger, er det vanskelig å skjønne hvordan denne vaktmesteren skal overleve i yrket sitt. Narvestad er en artig figur på TV, men vi vet alle at dette ikke ville fungert i det virkelige liv.

Det sitter fortsatt en del slike typer rundt omkring. Det er disse typene som fortsatt sverger til oljefyring, og som tror at jo mer kølsvart radiatorvannet er, jo renere er det. Disse karene ble av en eller annen grunn igjen på 60-70 tallet, og vil nok aldri komme seg derfra.

Takk og lov så er de i ferd med å dø ut ved naturlig avgang, slik at de slipper å stikke kjepper i hjulene på de resterende 98% av oss som ønsker å se fremover.

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *