Hvordan fylle opp bloggen?

Som så mange andre bloggere føler jeg presset for å skrive, men jeg har ingenting å skrive om. Hva gjør jeg da?

Jo. Denne gangen skal jeg skrive om været. Det er jo alltid vær å skrive om. Enten det er sol, regn, snø, varmt, kaldt, eller lummert. Været kan man alltid skrive om, og det skal jeg gjøre nå.

Det har vært bikkjekaldt de siste dagene, og gradestokken har jevnt vist mellom -6 og -12 grader Celsius hjemme hos meg. Da er det kaldt å stikke nesa utenfor døra, og man får mest lyst til å sitte inne i sofaen, og kose seg foran TV’n med en kopp grønn te. Men av og til må man jo ut. Man må f.eks på jobb. Da må man kle på seg ekstra mye klær, lue, votter og skjerf, eller så fryser man jo. Nesa er et problem, for det finnes liksom ikke noe å kle på den, så den blir rød og kald. Men man overlever.

Når man kommer ut, så må man gjerne skrape is av rutene på bilen, hvis man skal kjøre med den. Ellers ser man jo ikke noe. Du kan faktisk miste lappen ved å kjøre i bil med nedisete ruter, for det er farlig og du kan volde andre eller deg selv stor skade. Så det å skrape is er en viktig del av forberedelsene hvis du skal kjøre bil. Du må for øvrig også være nykter, så ikke drikk eller bruk narkotika rett før du skal ut å kjøre.

Skal du gå derimot, så slipper du å skrape is, og det er ikke så farlig om du har drukket eller brukt narkotika, selv om narkotika er ulovlig å bruke da så ikke gjør det. Men da må du huske å ta på deg gode og varme sko, med gode såler som har masse riller under, slik at du ikke sklir. Sklir du på isen kan det gjøre veldig vondt, og du kan skade deg ved å forstue ting, eller brekke bena. Det er vondt, og kan føre til at du blir sykemeldt og ikke kommer deg på jobb på lang tid.

Det er mye man skal passe på når det gjelder været. Spesielt når det er kaldt ute er det mye som må gjøres og forberedes før du kan gå trygt ut.

Da har jeg vist at det går ann å lage et helt blogginnlegg om været, og nå har jeg kun skrevet om kaldt vær. Tenk hvor mye mer jeg kunne skrevet om varmt vær, regn, snø, hagl, vind osv. Det får komme senere. Leste et sted at et blogginnlegg bør inneholde rundt 400 ord. Nå har jeg skrevet 462 ord inkludert overskriften, så da gir jeg meg her.

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *