Hvor er PST?

PST sin viktigste oppgave i Norge er å beskytte politikere og folkevalgte mot krefter som ønsker demokratiet vondt, slik at disse kan utføre den jobb de er satt til å gjøre uten fare for liv og helse.

Les også: Black Box teater har en arroganse som mangler sidestykke

Nå har justisminister Tor Mikkel Wara (FrP) og familien hans blitt utsatt for en rekke kjente og og ukjente hendelser der det helt tydelig er noen som er ute etter å skremme og true dem for den jobben justisministeren er satt til å gjøre. Det forundrer meg at PST virker helt lamslåtte og uten et eneste spor i noen av disse sakene.

Saken har høyeste prioritet i PST. Det er konkrete holdepunkter for å se hendelsene i sammenheng med hverandre. 

Dette skriver PST på sin hjemmeside

PST tok tydeligvis lett på de første hendelsene der husveggen og bilen til Wara ble tagget ned. Det virker som at de tok dette for å være rampestreker. Det er tydeligvis «flinke» folk som står bak disse hendelsene, og jeg synes PST virker handlingslammet. Kom de for sent i gang? Hadde de kunnet tatt disse terroristene nå om de hadde tatt hendelsene seriøst fra første stund?

Har det noe å si hvilket politisk parti du representerer?

Jeg må også spørre hvor støtten fra de politiske motstanderne til Wara er i denne saken. Med unntak av Audun Lysbakken (SV) er det ingen politikere fra venstrefløyen som så langt har gått ut og fordømt disse angrepene. Dette er et angrep på demokratiet, og en trussel mot oss alle uavhengig av politisk ståsted.

Dessverre virker det som at så lenge man tilsynelatende ikke kan skylde på høyreekstreme krefter, så er det greiest å holde kjeft. Det er feigt spør du meg.

Har du syspunkter, innspill eller meninger om saken? Bruk kommentarfeltet under.

Les også: De største nett-trollene er ulvetilhengere, syklister og miljøfanatikere

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *