Hvor er krenkepatruljen nå?

Jeg kom over denne dobørsten på nettbutikken Letsdeal.no. I disse tider da alt regnes som hets og krenkelser, synes jeg denne var ganske langt over streken for hva som burde tolereres. Jeg har sendt butikken en forespørsel om det er mulig å bytte ut det hodet med Barack Obama sitt. Jeg synes han er mye finere enn Donald Trump.

Men hvor er krenkepatruljen nå? Hvor er alle de som hadde gått i fistel dersom det faktisk var hodet til Barack Obama som var satt på denne dobørsten. Hvor er de som hadde skapt furore om det var hodet til, Eskil Pedersen, eller Lan Marie Nguyen Berg som satt på den dobørsten? Da hadde vel beskyldninger om både det ene og det andre ganske raskt haglet tenker jeg.

Det er tydelig at «Hets- og krenkeforbundet» ikke er konsekvent når det gjelder hvem de skal forsvare.

Jada. Jeg vet. Donald Trump hetser og sjikanerer han også, men er det da greit å legge seg på samme nivå? Jeg bare spør.

Det bør også nevnes at Let’s Deal er en del av Schibsted Media Group.

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *