Hvor dum går den an å bli?

Terrorspøk skapte full panikk på Mc Donald´s restaurant på Alnabru i Oslo.

VG skriver at 3 kammerater planla å lage en Youtube video av terrorspøken der en av dem går inn i restauranten maskert, kaster fra seg en sekk og løper ut igjen samtidig som han roper «Allahu Akbar» for tydelig å gi inntrykk av at han er en Islamsk terrorist.

Opptøyet skaper full panikk i restauranten, og et stort antall bevæpnede politifolk kommer raskt til stedet. De finner raskt ut at det hele dreier seg om en dårlig spøk, og de tre guttene blir pågrepet.

Alle guttene er nå dømt til fengsel. Guttene var mellom 18 og 21 år da ugjerningene skjedd, og de ble dømt til mellom 30 og 45 dagers fengsel.

Hvor dum går det egentlig an å bli? Som du kan se ut i fra videoen skapes det stor frykt blant gjestene i restauranten. Disse guttene burde etter min mening sittet inne i årevis. La oss i hvert fall håpe at erstatningskravene kommer til å hagle mot dem, og at dette følger dem livet ut. Det finnes faktisk ikke tilgivelse for slik oppførsel, og det er tydelig at frontallappene hos disse guttene var sterkt underutviklet.

Tullinger !!!

Du kan se videoen her

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *