Hvis IS-kvinnene kan vende hjem med loven i hånd må loven endres

Er vi i ferd med å nå et nivå av humanitet som vil føre til vår egen undergang?

Dersom kvinnene som med viten og vilje i voksen alder frivillig forlot Norge for å slutte seg til et terrorvelde der ideologien er myntet på drap, vold, overgrep, lemlestelser og tortur. Der det langsiktige målet er å drepe alle de vantro kristne, de homofile og de ikke religiøse, sånne som deg og meg, kan jeg ikke i min villeste fantasi støtte at disse skal få komme tilbake til hjemlandet og nyte godt av våre goder, i det samfunnet deres ideologi vil utrydde. Dette er ren logikk.

Den eneste grunnen til at de nå vil vende hjem, er at deres gambling med livet feilet. Ingen av disse angrer på det de gjorde, og det de har vært med på og støttet, selv om dette også er lite relevant. Vi må ikke glemme at våre vestlige humane verdier er akkurat det disse menneskene har kjempet imot. De er en del av en ideologi som vil utrydde alle såklate vantro mennesker

Vi må for all del ikke misforstå og la oss lure. Dette er ikke flyktninger. De er ikke ofre, og selv om de nå sitter i lite luksuriøse interneringsleirer så skyldes ikke dette at de har flyktet fra krig og elendighet. De er tatt til fange etter å ha vært en del av omfattende kalifat som bedriver umenneskelig og nådeløs terror og kriminalitet.

I deres øyne er vi vantro hunder som skal utryddes

Hvis våre vestlige verdier og godhet stikker så dypt at det ikke finnes grenser for hva vi kan overse og tilgi av ondskap, er våre verdier og vårt samfunn som er myntet nettopp på demokrati og nestekjærlighet dødsdømt. Skal vi selv ha en sjanse til å overleve må vår ubegrensede barmhjertighet stoppe et sted. Hvis ikke er det vi, våre kvinner og våre barn som vil gå til grunne, og vi kan snart se langt etter det siviliserte samfunnet vi holder så kjært.

Hva tror man vil skje om noen år dersom disse kvinnene får vende hjem? De skal jo selvfølgelig ha sine menn som har sonet ferdig sin straff hjem. Familiegjenforening kalles det. Hvis kvinnene skal ha rett til å vende hjem, så er det vel kun et spørsmål om tid før mennene deres også skal kunne vende hjem.

Hvorfor er noen så dumme og naive at de tror at disse menneskene vil integrere seg tilbake i det norske samfunn og få seg vanlige jobber?

Nei. Her må vi si stopp. Ellers utraderer vi oss selv. Finnes det ingen grenser for hva slags grusomheter mennesker kan begå uten konsekvenser?

Har du innspill i saken? Legg igjen en kommentar under.

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på nye artikler på epost.

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *