Hva skjer i løken på Frank Løke?

Skjermdump fra Instagram

Hva er det egentlig som skjer oppe i hodet på Frank Løke, eller Actionfrank som han kaller seg i sosiale medier?

Dagbladet kunne tidligere melde om at TV2 ikke inviterer den tidligere “Skal vi danse” deltageren til finaleprogrammet.

Bakgrunnen for at at Løke ikke blir invitert, er hans famøse nakenstunt tidligere i høst, der han uten forvarsel gjennomførte sitt dansenummer kun iført Borat-truse og ble utvist på grunnlag av dette, samt hans reaksjoner i media som følge av denne utvisningen. Se videoen nederst.

Løkes første reaksjon på at han ikke var invitert var at det ikke var så farlig, og at han uansett var opptatt denne helgen med innspilling av ny julelåt. Nå har han plutselig snudd, og truer med å møte opp på finalen likevel. Til dagbladet sier han at så lenge de ikke kontakter han personlig og sier at de ikke ønsker at han kommer, så er det mulig han kommer på festen, for alle vet at Løke er glad i en fest. Når skal denne mannen ta et hint?

Skjermdump fra Instagram

Du er ikke kul Frank Løke. Du oppfører deg som han bølla i skolegården som prøver å være kul, men som i virkeligheten bare er tragisk. Nå er det på tide at du tar deg en bolle og roer deg ned, før du blir en ugjenkallelig riksklovn i ordets mest negative forstand. Du må kjenne din besøkelsestid og nå er den over. Du driter deg ut og du er faktisk ikke kul.

Til slutt må du også huske at når noen inviterer til fest, så får de inviterte invitasjon, mens de som ikke er invitert, får ingenting. Det er ikke vanlig å sende «uninvites» til alle som ikke er invitert. I så fall har heller ikke jeg mottatt beskjed om at jeg ikke er invitert, og kunne således anta at jeg var invitert…eller noe sånt…Kanskje vi møtes på festen likevel Frank.

Frank Løkes Borat-dans
Del

Du vil også kanskje like

One thought on “Hva skjer i løken på Frank Løke?

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *