Hva er det Carl I. Hagen driver med?

Det virker som at bompengemotstanden har fått de store etablerte partiene til å skjelve i buksene, og i noen partier ser det ut til å være tilløp til panikk.

Les også: FrP vil gjøre sykkelfelt om til parkeringsplasser

Blant annet fant Carl I. Hagen (FrP) ut at han skulle lovlighetssjekke om «Folkeaksjonen nei til mer bompenger» kunne stille valgliste. Etter en sjekk ble det derimot konstatert at alt var i orden og at FNB hadde det formelle i orden og kan stille valgliste.

Hva var det egentlig som skjedd her?

Hvorfor var Hagen så opptatt av å sjekke om akkurat denne listen var lovlig? Vi vet at Hagen representerer et parti som hevder å være mot bompenger og som før valget i 2013 garanterte at med FrP i regjerning skulle det bli slutt på bompenger. I realiteten har det aldri vært flere bomstasjoner og høyere takster enn etter at FrP kom i regjering.

Hagens lovlighetssjekk virker å være en panikkreaksjon på at folket er i ferd med å forlate et parti som har sviktet velgerne til fordel for andre partier de kan kjenne seg igjen i. FrP har fjernet seg fra folket og det blir de straffet for nå.

Legg gjerne igjen en kommentar under.

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *