Føler meg truet av Trygve Slagsvold Vedum

Foto: Forsiden av VG papirutgave

Det er med sjokk, vantro og intens frykt jeg ser at Trygve Slagsvold Vedum (Sp) vil knuse FrP.

Les også: Årets første «Skal vi danse» deltager er klar

Førstesideoppslaget i VG med denne skumle intense mannen lemner ingen tvil. Hatet lyser ut av øynene hans, og det er ikke til å ta feil av at drapstrusselen eller oppfordringen til vold mot Frp er reell. Dessuten har jeg hørt at han dreper ulv med bare nevene. Jeg frykter veldig at noen kommer til å ta han på ordet og da er ingen av oss trygge. Jeg krever en uforbeholden unnskyldning og kanskje mannens avgang.

Nå sier jeg ikke at jeg nødvendigvis er en Frp-er, men siden det ikke er helt umulig at jeg er det, blir det eller har vært det, føler jeg meg muligens krenket og truet på groveste vis.

AUF på hatleir

Vi skal fylle gatene med unge Høyres blod!

sang AUF på utøya på begynnelsen av 2000-tallet.

Jeg frykter også her veldig at noen kommer til å ta AUF på ordet, og da er ingen av oss trygge. Jeg føler avsky og forferdelse og muligens en sterk redsel, og jeg er sjokkert over hvordan ungdom under 35 på leir kan hate andre mennesker så intenst at de ønsker å fylle sine badekar med deres blod bare fordi de tilhører et annet politisk parti.

Nå sier ikke jeg at jeg nødvendigvis er en Høyre-mann, men siden jeg kanskje ikke er FrP-er kan det godt hende at jeg er en Høye-mann, så jeg føler meg muligens grovt truet og krenket til det ugjenkjennelige av Arbeiderpartiet. Med tanke på at AUF også sang «Vi skal gjelle Carl I. Hagen med en lang og rusten kniv», vil jeg sannsynligvis føle meg truet og krenket uansett, iallfall på vegne av Carl I. Hagen.

Jeg krever en uforbeholden unnskyldning og Jonas Gahr Støres umiddelbare avgang, der han har nøret opp under hatet og støttet oppfordring til drap på Høyrefolk.

Siv den grusomme

Når det gjelder det forferdelige utspillet til Siv Jensen om at «Vi skal knuse disse jævla sosialistene», så kommer jeg ikke til å kreve noen unnskyldning der. Skulle det vise seg at jeg er sosialist og dermed grovt krenket av hatretorikken hennes, har krigerne på Twitter allerede ordnet dette for meg så den saken er grei.

Brunsneglen har allerede sagt unnskyld. Dessuten er FrP godt kjent for å komme med løfter de ikke holder, så trusler derifra skremmer meg ikke så mye.

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *