Fem gretne «gubber» ødela MGP seieren for KEiiNO

Den såkalte fagjuryen i MGP som består av fem medlemmer fra hvert deltakerland hadde ikke sansen for Norges bidrag «Spirit in the sky» som ble fremført av trekløveret Fred Buljo, Alexandra Rotan og Tom Hugo som har dannet gruppen Keiino for anledningen.

Les også: Tibber Pulse: Smart pulsmåler – Ikke så smart likevel

På grunn av denne juryen som helt tydelig ikke er på bølgelengde med folket havnet de på en 5. plass. Hadde fagjuryen fått bestemme hadde ikke Keiino kommet til finalen i det hele tatt.

Lite kompetente eller kanskje kjøpt og betalt?

Dette blir veldig merkelig når Keiino soleklart stakk av med seieren når det gjelder antall poeng fra folkejuryen som representerer folket i alle deltakerlandene til MGP. De fikk 291 poeng. Til sammenligning fikk den offisielle vinnerlåta «Arcade» fra Nederland 261 poeng av folket. Man skulle tro at en fagjury bestod av kompetente musikk-kjennere som visste hva slags musikk som vil slå an, og som vil bli godt likt. Her har de enten vært helt på vidda, ellers er jo ryktene om bestikkelser høyst reelle i de kretser.

«Spirit in the sky» klatrer raskt oppover hitlistene I hele Europa og den ligger allerede på første plass i flere land. Så at det var feil låt som ble kåret til seier i Melodi Grand Prix 2019 er det ingen tvil om.

Fagjuryen i MGP bør avvikles

Har du innspill til det jeg skriver kan du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet under.

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *