Er flyet ditt forsinket så har du rettigheter

Annonse fra Flyhjelp

Som flypassasjer har du rettigheter dersom flyreisen din blir forsinket eller kansellert. De fleste vet allerede dette, men har du noen gang satt deg inn hvilke rettigheter du faktisk har?

Selv har jeg heldigvis sluppet unna de store forsinkelsene når jeg har vært ute og reist med fly, men mange har opplevd dette en eller flere ganger. Du har pakket, er klar for å dra på tur, du møter opp på flyplassen bare for å finne ut at flyet er sterkt forsinket, eller kansellert. Det eneste som må være verre enn dette er å stå på en flyplass i et fremmed land uten å komme seg hjem. Du rekker kanskje ikke jobben, det er fullt kaos, flyselskapene svikter både på service og på informasjon.

Hva gjør du da?

Veldig mange tar til takke med den ofte dårlige hjelpen de får der og da, og godtar det. Det kan koste deg dyrt i form av nye flybilletter, dyre hotellopphold og lang ventetid. Noen tar opp kampen mot flyselskapet i ettertid med skriving  av klager og korrespondanse frem og tilbake. Sånt tar mye tid og resulterer ofte i ingenting.

Flyhjelp er en skandinavisk basert virksomhet som bistår deg som  flypassasjer med å innhente økonomisk kompensasjon ved flyforsinkelser, kanselleringer og overbookinger

Dersom ditt fly har vært forsinket, overbooket eller avlyst i løpet av de 3 siste årene, kan du få opp til 5.500 kr i kompensasjon! Visste du dette?

Se om du har rett til kompensasjon, og la Flyhjelp ta den juridiske kampen med flyselskapene. Du betaler kun for tjenesten såfremt det blir en kompensasjon! Du slipper faktisk å ta kontakt med flyselskapet selv.

Jeg var ikke klar over at det fantes slik hjelp å få. Nå når jeg vet det skal jeg legge meg dette bak øret til den gangen jeg kanskje trenger slik hjelp, også synes jeg det er viktig at du også får vite det. Vil du vite mer kan du besøke Flyhjelp her.

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *