Er dette symbolet på MDG sin miljøpolitikk?

En defekt el-sparkesykkel fra en av utleiefirmaene som har etablert seg i Oslo er hensatt ved et av returpunktene til Oslo kommune. Foto: Espen Frithjofsen

Et bilde sier mer en tusen ord. Returpunktene i Oslo flommer over av søppel. Nå har noen til og med begynt å kaste de nye fantastiske el-sparkesyklene man kan leie der. Er bildet et symbol på hva miljøekstremistene i Oslo rådhus egentlig står for?

Les også: Motorsyklister takker MDG

Elektriske sparkesykler som går i stykker etter kort tid og som ligger henslengt rundt i gatene, profilerte miljøpolitikere som snakker høyt om flyskam og kjøttskam, kortreist mat og et bilfritt Norge, samtidig som de legger bryllupsreisen til Mexico og drar på harrytur til Sverige for å handle billig kjøtt og flesk. Det hele støtter opp om en bruk og kast mentalitet og en «gjør som jeg sier, ikke gjør som jeg gjør» mentalitet som mangler sidestykke i norsk politikk. De driter jo i miljøet.

Dagens byregjering med MDG i spissen er ikke annet enn et luftslott, et kameraderi og et springbrett for unge fremadstormende karriereryttere som bruker miljø som et argument for å fremme seg selv og sin agenda.

MDG politikere er ikke spesielt opptatt av miljø

Jeg er opptatt av miljø og det å leve i pakt med naturen. Antagelig er jeg mer engasjert i miljøsaken enn disse selvutnevnte miljøgudene. Bildet over illustrerer MDG og co sitt virkelige engasjement for miljøet. I en artikkel i Dagbladet den 16. juni var søpla rundt kommunens returpunkter et midlertidig problem som raskt skulle utbedres ifølge Bymiljetaten. Bildet over ble tatt på Grønlands Torg den 1. juli. Med søppelkaoset til Veireno friskt i minne ser vi jo hva det i virkeligheten satses på fra byregjeringens side.

Så lenge man kan bruke hundretalls millioner av kroner på å feire seg selv som miljøhovedstad, så får det ikke være så farlig hvordan det går med miljøet. Forsøpling og miljø får tross alt komme i andre rekke når man skal hylle seg selv.

Har du synpunkter å komme med så kan du bruke kommentarfeltet under eller på Facebook og MeWe

Del

Du vil også kanskje like

One thought on “Er dette symbolet på MDG sin miljøpolitikk?

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *