Er det virkelig farlig å svømme fra Horten til Moss?

Jeg måtte knise og le litt da det ble full oppstandelse og krangel mellom Redningsselskapet og arrangøren av Open Water Horten-Moss. Tidligere håndballproff Frank Løke var en av 53 deltagere som måtte plukkes opp av redningsskøyta for ikke å drukne.

Les også: Hva skjer i løken på Frank Løke?

Det var faktisk bare en tredjedel av utøverne som fullførte konkuransen. Nå er det ikke krangelen mellom redningsselskapet og arrangøren jeg ler av, men alle deltagerne som ble sjokkert over hvor farlig dette var og hvor galt dette kunne gått. Deltagere var sjokkert over hvor sterk strøm det var, at det kom store båter farlig nær dem der de svømte midt i skipsleia, at de ikke ble plukket opp av vannet før osv.

Herre min hatt.

Jeg er en god svømmer men ingen atlet. Likevel skjønner jeg at å svømme mellom Horten og Moss kan medføre stor fare for meg og min helse. Det burde selv topptrente svømmere vite. At de nå klager over at arrangøren ikke plukket dem opp med en gang de trykket på alarmknappen blir som å klage over at vannet var vått. Blir du med på en hårete konkurranse som dette må du regne med at ting kan gå galt og skulle du fortsatt lure…Ja det er farlig å svømme fra Horten til Moss

Spørsmålet er jo bare om det burde være forbudt å arrangere slike konkurranser i det hele tatt.

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *