Byfest i Lillestrøm – Norges største gratis festival

Foto: Anne Merete Rodem

Turen går til Lillestrøm og den årlige byfesten. Her er det duket til fest i 4 dager til ende. Festivalen starter på torsdag og avsluttes søndag.

Les også om Lyseren Strandpark

Byfesten treffer bredt og er en festival for hele familien. På dagtid er det musikk og kulturskole, diverse konserter både for barn og voksne, dans og en masse aktiviteter.

Thomas Tivoli er også i byen og de har tilhold på parkeringsplassen utenfor kinoen. Her er det karuseller og aktiviteter både for store og små.

Byfesten har fire scener. Hovedscenen på torvet, Jazz – og bluesteltet, Kultursenterets utescene og scenen i Kirkeparken. Her er det underholdning og konserter for store og små. Bildet under er fra hovedscenen på torvet. Det var litt glissent med folk enda da vi var der, men jeg kan love deg at det blir fullt etterhvert.

Ellers er det en masse markedsboder som selger mat og drikke fra alle verdenshjørner i hovedgata og gatene rundt, så det skulle være noe å spise og drikke for alle og enhver.

Når kvelden kommer går festivalen over i en mer voksen utgave. En rekke puber, utesteder og provisoriske telt selger øl, vin og det som hører til og det blir mye liv.

Har du lyst til å ta turen til Byfesten på Lillestrøm er det enklest å ta toget. Det er dårlig med parkeringsmuligheter for bil. Kommer du fra Oslo kan du ta et hvilket som helst tog som går mot Trondheim, Stockholm, Eidsvoll eller Dal (Ikke flytoget) eller hoppe på lokaltoget som har endestasjon på Lillestrøm.

Du kan lese mer om byfesten og se programmet her

Vel møtt.

Del

Du vil også kanskje like

One thought on “Byfest i Lillestrøm – Norges største gratis festival

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *