Årets første «Skal vi danse» deltaker er klar

Neste høst sparkes den 15. utgaven av TV 2’s «Skal vi danse» i gang. Normalt er det ikke uttak av deltagere før utpå sommeren, men denne gangen startet uttaket av en person tidligere.

Det har kommet redaksjonen i Ferdig Snakka for øret at forberedelsene til årets sesong av «Skal vi danse» har bråstartet ekstra tidlig i år. Noen potensielle deltagere må tydeligvis hankes inn fort før det er for sent.

Med en slik dansefot og en sånn fantastisk utstråling og sjarme var det ingen tvil. Vi kunne ikke vente. Vi måtte bare sikre oss mannen med en gang, sier produksjonsmedarbeider, Dansa Oppå Bordet, til Ferdig Snakka.

Vi spurte hva som gjør denne personen så aktuell for dansegulvet at de må hanke han inn flere måneder før det vanlige uttaket starter. Hva er det som gjør at han utmerker seg spesielt?

Men herregud, er du helt blind? Se videoen da mann. Bedre dansefot, mer innlevelse og sensualitet skal man lete lenge etter, sier Bordet. Dette har jeg ikke tid til. Må finne skjegget, for alle skal med…me too, roper hun før hun løper videre.

Det har ikke lykkes Ferdig Snakka redaksjonen å få noen kommentar fra hovedpersonen selv, men i en tekstmelding skriver han:

Æ har itj tid te nån kommentara no sjø. Æ e på dansekurs sjø!

Trond
Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *