Ansatte i Ryanair i fake news skandale

Fake news kan komme  i fra alle kanaler, og denne gangen var det seks ansatte i Ryanair som skulle gjøre sin vrede over arbeidsgiver litt verre enn den egentlig var.

Dagbladet skriver om de seks fra mannskapet som var værfaste, og som i en video de la ut på sosiale medier tilsynelatende måtte sove på gulvet på flyplassen, siden arbeidsgiveren deres angivelig ikke ville spandere hotellrom på dem.

Problemet var bare at Ryanair hadde tilgang på film fra overvåkningskameraer som tydelig viser at de ansatte slettes ikke sover på gulvet, men kun poserer foran kamera. Ryanair la ut dette opptaket på sin Twitterkonto. I ettertid har de også meldt om at de seks ansatte har fåttsparken for tillitsbrudd mot arbeidsgiver.

 Det må være fryktelig kjedelig, og ikke minst flaut å bli tatt i en slik fake news hendelse. Ryanair er en omdiskutert arbeidsgiver, men det er etter hva jeg vet fortsatt valgfritt å jobbe for dem. De tidligere ansatte har vel nå brent alle broer til bransjen og må finne seg annen type arbeid.

Hadde det ikke vært bedre å bare sluttet i Ryanair?

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *