Anna Rasmussen ut mot bryllupsfotografen

Jeg blir nesten nødt til å følge opp en artikkel jeg skrev her om dagen.

Les også: Anna Rasmussen i kakekrig

Den handlet om Anna Rasmussen og hennes krig mot kakebakeren til bryllupet hennes. At hun ikke holdt sin del av kontrakten for å motta kaker for over 18000 kr, og der hun kun betalte for ingrediensene. At dette kom på trykk i VG har tydeligvis gjort henne sinna.

Rasmussen som giftet seg den 6. oktober, fikk en fire etasjer stor bryllupskake, 80 makroner, 67 cupcakes, 42 cakepops og 50 pikekyss og en rekke andre bakervarer sponset av hobbybaker Kristina Jimenez. Det eneste Rasmussen betalte for dette gildet var et honorar på 3500 kr som gikk til å dekke utgifter til ingredienser og utstyr. To uker på overtid hadde Rasmussen fortsatt ikke gjort sin del av avtalen som gikk ut på at hun skulle dele bilder, hvem som hadde bakt kakene, en enkel anbefaling og link til bakerens hjemmeside. Dette skulle skje innen 10 dager etter at bryllupet hadde funnet sted. Så har altså ikke skjedd.

Nå har Rasmussen valgt å gå ut mot bryllupsfotografen, og anbefaler ikke bruk av dette, men heller la venner og bekjente ta bildene. Grunnen er at hun mener at profesjonelle fotografer bruker hennes bryllupsbilder til å markedsføres seg selv, til tross for at hun har kjøpt bildene til full pris. Kom det plutselig som lyn fra klar himmel at en fotograf har opphavsrett på sine egne bilder? At en fotograf vil bruke eksempelbilder for å promotere sin egen bedrift er vel noe de fleste av oss vet. Det betyr jo ikke at fotografen vil selge bildene av Rasmussen til alle og enhver. Dette ville vært ulovlig. Tipper denne fotografen har integritet og vet dette. Her synes jeg Anna Rasmussen blir veldig høy på seg selv.

Kan det være helt andre bakenforliggende årsaker til at Rasmussen behandler andre mennesker på denne måten? Er det snart noen som lenger tør å samarbeide med denne dama? Har man respekt for seg selv så tar men i hvert fall en nøye vurdering.

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *