Anna Rasmussen i kakekrig

Å blogge om andre bloggere er av enkelte ansett som tabu, men siden jeg er en mygg i den store sammenhengen tenker jeg å gjøre det likevel. Spesielt når saken blir så dum som dette.

Les også: Anna Rasmussen ut mot bryllupsfotografen

VG skriver at toppbloggeren Anna Rasmussen er i kakebråk etter å ha brutt blogg-kontrakt.

Rasmussen som giftet seg den 6. oktober, fikk en fire etasjer stor bryllupskake, 80 makroner, 67 cupcakes, 42 cakepops og 50 pikekyss og en rekke andre bakervarer sponset av hobbybaker Kristina Jimenez. Det eneste Rasmussen betalte for dette gildet var et honorar på 3500 kr som gikk til å dekke utgifter til ingredienser og utstyr. To uker på overtid har Rasmussen fortsatt ikke gjort sin del av avtalen.

Rasmussen sin del av avtalen var at hun skulle dele bilder, hvem som hadde bakt kakene, en enkel anbefaling og link til bakerens hjemmeside. Dette skulle skje innen 10 dager etter at bryllupet hadde funnet sted. Så har altså ikke skjedd.

Vi kan etter en rask sjekk på bloggen hennes se at det i skrivende stund fortsatt ikke står et eneste ord om bryllupskaker der.

Når kakebakeren har tatt kontakt med Rasmussen eller hennes representant, har hun tilsynelatende blitt møtt med en kald skulder, og med oppfordring om å bli litt mer imøtekommende. De skylder også på at grunnen til forsinkelsen er at bryllupsfotografen er sent ute med levering av bilder.

Hallo Anna Rasmussen. En kontrakt er da en kontrakt uavhengig av hvilke forsinkelser som måtte dukke opp. Jeg lurer på hva du hadde sagt om bryllupsbaksten ble forsinket i noen uker. Hadde det bare vært å flytte bryllupet da?

Litt kommunikasjon og ydmykhet hadde nok løst mye av konflikten her, men når hun topper det hele må å si at baksten ikke var bra nok til at hun kan anbefale den, da sier det noe om hvor nivået ligger. Dette føyer seg for så vidt inn i en lang rekke fadeser for denne damen, som blant annet bøtelegging for å arrangere falske konkurranser på bloggen sin.

Egentlig må vel Jimenez også ta litt av ansvaret her som satset på et samarbeid med denne bloggeren, men som hun sier til VG:

– Jeg ble advart mot å samarbeide med henne på forhånd, men jeg tenkte at hun har blitt misforstått.

Det ble hun nok ikke. Jeg håper det ordner seg for Kristina Jimenez og at hun får den omtalen hun helt sikkert fortjener. At profilerte influensere og toppbloggere oppfører seg på denne arrogante måten er slettes ikke greit.

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *