Anbefalte nettsider

Eblogg.org er en blogg der jeg skriver litt om meg selv, og hva som opptar meg i hverdagen. Bloggen tar for seg tekniske anlegg innenfor produksjon av varme, kjøling og fornybar energi. Her legger jeg ut teknisk informasjon rundt energisentraler, jordvarme, solvarme, fjernvarme og anlegg tilknyttet disse. Bloggen er en måte for meg å lære og å utvikle meg i jobben ved å samle informasjon og erfaring for så å skrive dette ned.

Sundvor.com er en privat nettside hvor Aage Johan S. Sundvor publiserer innlegg hvor han gir folk et lite innblikk i hans liv, hans interesser og private meninger uten å bli politisk. Bloggen har mange likheter med denne. Her kan man lese om alt i fra bok og filmanmeldelser til kontoversielle temaer. Den har mange av de samme vinklingene og «ukorekte» meningene som Ferdig snakka har. Den tar opp temaer som mange ikke tør å snakke om, inkludert politikere og mainstream media. Anbefales!


EVblog.org er et nyhetssted som presenterer egne nyheter, og distribuerer nyheter fra andre nyhetssider om elbiler, fornybar energi og miljøspørsmål.

Har du tips eller anbefalinger av nettsider som bør være med i denne oversikten så send anbefalingen inn ved å benytte kontaktskjemaet under.