7 gode grunner til å kjøpe Tail it Kids – GPS klokke for barn

Annonse fra Tail it

Har du hørt om den populære GPS klokken til barn? Den er kraftig, liten og lett og den veier kun 40 gram. Noe som gjør at barn knapt merker at de har den på seg.

Tail it Kids GPS klokke for barn svarer automatisk etter 3 ring. Dette gjør at du lettere oppnår kontakt med barnet ditt. Ofte blir en vanlig  telefon lagt til side og glemt under aktiviteter som lek, ballspill, klatring og annen fysisk aktivitet. En telefonklokke gir deg tilgang til kommunikasjon under alle typer lek og annen krevende aktivitet, hvor det er enklere for barnet å svare uten å måtte stoppe opp, eller sykle med kun en hånd på styret. Dette er trygghet. Tail it Kids er perfekt som barnets første mobil. Du bestemmer hvem som har lov til å ringe til klokken og hvem klokken kan ringe ut til. Klokken har innebygd GPS, touch skjerm og lang batterikapasitet.

Koblet opp mot egen app

I tillegg er klokken knyttet opp imot appen Tail it som er en sanntid sporings-app som du kan spore dine venner, familie og alle andre i et dynamisk sanntids kart.

Appen bruker den nyeste GPS-teknologien, kombinert med wifi og LBS-posisjonssporing slik at den kan gi  deg de mest nøyaktige posisjonsdata til enhver tid.

Appen Tail it er også satt opp med smarte og avanserte algoritmer for lagring og posisjonering selv når den ikke er i bruk.

Tail it Kids-klokken leveres sammen med abonnement fra TeleG. Abonnementet gir fri bruk av tale, data og sms i Norge, EU/EØS. TeleG bruker i Norge Telenor sitt nett.

Tail it Kids kan kun brukes sammen med et TeleG abonnement, ettersom klokken kommer med kryptert APN og simkort. Dette betyr at det ikke er fysisk simkort i klokken.

Syv gode grunner til å kjøpe Tail it Kids

  1. Det er en mobiltelefon formet som en klokke. En mobiltelefon som kun tar i mot samtaler fra forhåndsgodkjente telefonnummer.
  2. Den svarer automatisk etter 3 ring, så du oppnår alltid kontakt med barnet.
  3. Klokken sitter på hånden til barnet og legges derfor ikke bort under lek, dette gjør at du oppnår enklere kontakt
  4. Smartklokken har en nødknapp som ringer opp forhåndsgodkjente telefonnummer i loop, slik at barnet alltid får kontakt med en voksen.
  5. Klokken har ikke tilgang til internett med sosiale medier eller andre apper.
  6. Telefonnummer til Tail it Kids klokker finnes ikke i noen offentlige register.
  7. Klokken viser sin lokasjon i app slik at du kan se hvor barnet befinner seg.

Virker dette interessant? Ønsker du å trygge barna dine i dag og gi deg selv mulighet til å slappe mer av?

Ta en nærmere titt på klokken og gjør en bestilling her.

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *