5 trinn for å komme i gang med MeWe

Interessen for MeWe som en konkurent av Facebook vokser raskt og med 30 000 nye medlemmer om dagen har de definitivt blitt en snakkis. Mens utfordrere som Orkut, Vero og Google Plus har feilet ser MeWe ut til å få fotfeste blant sosiale medier.

Les også: Slik fungerer MeWe

Det MeWe fremfor alt lokker med er større respekt for personlig integritet. I motsetning til Facebook tjener de ikke penger på å samle mest mulig informasjon om brukerne for så å selge den videre til 3. parts selskaper. Man slipper også påtrengende reklame.

Slik kommer du raskt i gang med MeWe.

1. Registrer deg

Gå til mewe.com og fyll inn navn og epostadresse eller telefonnummer. Velg så et passord. Kryss av for at du er over 16 år og trykk på Get started.

2. Legg til kontakter

Du får nå tre ulike alternativer. Du kan velge p laste opp kontaktene fra adresseboka di og koble deg til alle kontakter som allerede finnes på MeWe. Du kan som et alternativ også manuelt velge hvilke kontakter fra din adressebok du vil legge til. Alternativt kan du la være å legge til kontakter og heller gjøre dette senere om du ønsker.

3. Lag en profil

Nå er det på tide å lage din profil og her er ting ganske likt som på Facebook. Du laster opp et profilbilde og et avlangt bakgrunnsbilde. Så fyller du ut hvor du bor, hva du jobber med, hva du har studert osv.

4. Gjør statusstatusoppdateringer

Her fungerer det igjen ganske likt som på Facebook og du velger selv synligheten i det du legger ut i forhold til om oppdateringen skal være privat eller åpen for alle å se. Det finnes også felt der du kan angi hva du spiser, drikker, leser, hører på osv.

5. Skaff deg appen

De fleste ønsker tilgang til sosiale media fra smarttelefoner og nettbrett også. Da er det bare å besøke Google Play om du har en Android-enhet eller Apple Store om du har en Ipone eller Ipad. Søk etter MeWe.

Da er du klar til å bruke MeWe både fra datamaskinen din og fra telefoner og nettbrett.

Ferdig Snakka er på MeWe og du kan besøke meg her

Har du meninger eller innspill til artikkelen kan du bruke kommentarfeltet under.

Del

Du vil også kanskje like

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *